JESENNÁ GURMÁNSKA PONUKA PRE SKUPINY

Jesenná gurmánska ponuka pre skupiny

Využite v jesenných mesiacoch SEPTEMBER až NOVEMBER špeciálnu gurmánsku ponuku pre skupiny:
Husacie a kačacie hody, alebo divinové špeciality  v reštaurácii hotela alebo v štýlovej Furmanskej krčme. Ponúkame tiež degustácie vína a champagne, prémiových destilátov, kognacov a whiskey alebo návštevy najväčších vinárskych podujatí v regióne spojené s pobytom v hoteli.

Hotel Zochova chata **** navyše ponúka: 

  • 7 salónikov s celkovou kapacitou do 280 osôb
  • letné terasy vhodné na firemnú grilovačku, live cooking, varenie guláša, ochutnávky vín a iné aktivity
  • gurmánska hotelová reštaurácia vedená šéfkuchárom Petrom Holcom 
  • štýlová Furmanská krčma s tradičnými slovenskými kulinárskymi špecialitami
  • luxusné Wellness & Spa s výhľadom do prírody, sezónnou ponukou masáží a procedúr
  • rozľahlé exteriérové priestory lesoparku so športoviskami s rozlohou cez 12.000 m2

Doprajte si zábavu pod holým nebom:

  • Adventure Golf
  • Petanque
  • Záhradný šach, volejbal, futbal, bedminton, kroket, biliard, stolný futbal, stolný tenis, šípky, cyklistika, a mnohé iné…
  • Turistika a výlety – Červený kameň, Jaskyňa driny, Malokarpatská vínna cesta, Observatórium, Rozhľadňa a iné…
  • Zábavný program – DJ, živá hudba, cimbálovka, ohňová show, sokoliarska show a iné…

Kulinárske aktivity:

Grilovačka, opekačka pri ohnisku, alebo prípravy domáceho gulášu či steakov pod vedením šéfkuchára Petra Holca.
Exkluzívna príprava steakov:
Chceli by ste sa naučiť ako správne pripraviť šťavnatý steak? Ako ho pripraviť rare, medium alebo well done? Počas dňa stráveného so šéfkuchárom si prípravu rôznych druhov mäsa nielen vyskúšate, ale Vám aj poradíme, ako správne nakupovať hovädzie mäso, aké nádoby k úpravám rôznych druhov mäsa použiť, alebo ako využiť zvyšky a kosti.

Neváhajte a rezervujte si už teraz termín na jesenné gurmánske a teambuildingové aktivity spojené so športovým a wellness a programom.

Ďalšie sezónne ponuky