Náš tím

Náš tím

Nenad Smilajkov

Výkonný riaditeľ

smilajkov@hzch.sk

Šarmantný a vždy dobre naladený Nenad je mostom medzi zákazníkmi hotela, zamestnancami a majiteľmi. Hotel je živý fungujúci organizmus a vďaka nemu všetky kolieska do seba zapadajú tak, ako majú.

Peter Holec

Executive Chef

holec@hzch.sk

Spokojný hosť je dobre najedený hosť. Peter a jeho tím kuchárov sa postarajú o to, aby ste hotel opustili nielen dobre najedený, ale aby Váš pobyt u nás bol gastronomickým zážitkom.

Barbora Bohúnová

Front Office Manager

bohunova@hzch.sk

Na Barborku sa môžete obrátiť, ak si želáte spraviť rezerváciu ubytovania. Spolu s jej tímom Vám rada odpovie na akékoľvek otázky ohľadom ubytovania, či poradí kam vyraziť v okolí hotela. Rada Vám poradí aj pri kúpe darčekového poukazu, alebo ak plánujte zorganizovať romantický víkend či dámsku jazdu.

Ján Beluško

Food and Beverage Manager

restaurant@hzch.sk

Skúsený manažér a someliér. Ak hľadáte odborníka na vína so skúsenosťami z renomovaných slovenských reštaurácií, Ján je tým správnym človekom.

Matúš Dudo

Food & Beverage Manager

restaurant@hzch.sk

Matúš má bohaté skúsenosti v oblasti hotelierstva a gastronómie. Je zárukou spoľahlivého priebehu Vašej firemnej akcie, svadby či rodinnej oslavy.

Martina Višňovská

Event Manager

visnovska@hzch.sk

Martina Vám pomôže pri organizovaní a plánovaní Vašej dôležitej firemnej akcie alebo teambuildingu. Vždy usmiata a príjemne naladená zabezpečí hladký priebeh Vášho podujatia.

Petra Gabauerová

Event Manager

Gabauerova@hzch.sk

Veľké veci tvoria drobné maličkosti, a to platí aj pri organizovaní konferencie, teambuildingu či pri spoločenských podujatiach. Petra Vám pomôže vybrať občerstvenie, zabezpečiť techniku, sprievodný program a doladiť detaily akejkoľvek akcie.

Katarína Mikulášiková

Wellness & Spa Manager, Housekeeping Manager

wellnessmanager@hzch.sk

housekeeping@hzch.sk

Wellness centrum je pýchou hotela, pohoda, relax a súlad s prírodou na Vás priam dýchajú. Vďaka Katke a nášmu tímu zabudnete na starosti, uvoľníte ubolené svaly a načerpáte silu a pozitívnu energiu.

Zobraziť ponuku ubytovania