MENÍME SA NA ADULT FRIENDLY HOTEL

Nerušený oddych a komfort v srdci prírody

V Hoteli Zochova chata **** kladieme veľký dôraz na komfort našich návštevníkov, ich hýčkanie a dokonalý relax a úspešný útek od všedných a uponáhľaných dní. Práve preto sme sa rozhodli od 
1. marca 2020 stať sa Adult Friendly Hotelom a tak zaistiť našim dospelým návštevníkom maximálny a nerušený komfort, ktorý je balzamom na dušu, hlavne ak primárnym dôvodom na návštevu nášho hotela je oddych a relax.

Čo táto zmena znamená?

Ubytovanie

Na rozdiel od zahraničných AdultsOnly hotelov, do nášho hotela vstup s deťmi zakázaný nebude a neznamená to, že k nám žiadne dieťa prísť nesmie. Avšak, deti budú brané ako dospelá osoba – či už v rámci účtovania, ale aj ponuky služieb. Nebudú už u nás dostupné služby ako detská prístelka, detská polpenzia a ďalšie detské zľavy. Taktiež deti do 4 rokov, ktoré doteraz bez nároku na lôžko mali pobyt zdarma, od 1.3.2020 už budú brané ako dospelá osoba na prístelke.

Wellness & Spa

Pýchou nášho hotela je naše luxusné Wellness &Spa, ktoré bolo vytvorené a navrhnuté s obrazom dokonalého oddychu – ako v interiéri, tak aj v exteriéri. V našich wellness priestoroch dbáme na pokoj, čistotu a relax, práve preto vstup do Wellness&Spa už nebude deťom a osobám mladším ako 15 rokov umožnený – bez časovej výnimky. Nezáleží na tom, či je návštevník ubytovaný alebo neubytovaný hosť. 

Reštaurácia

Náš šéfkuchár a jeho šikovný a skúsený tím pripravujú všetky jedlá s láskou a plným nasadením. Naše menu je zostavené tak, aby zabezpečilo prvotriedne gastronomické zážitky, prekvapilo chuťové bunky, či vzbudilo gurmánske nadšenie. Preto ani v menu nenájdete klasické „detské“ pokrmy, ktoré by sa prispôsobovali vyberavým „detským chutiam“, či polovičné detské porcie.

Pre túto zmenu sme sa rozhodli na základe podnetov od vás – našich ctených hostí, a veríme, že prinesie všetkým návštevníkom, ktorí hľadajú dokonalý a nerušený oddych v srdci prírody ešte väčší komfort, než ten, ktorý mohli u nás zažiť doteraz. 
Zmeny vo fungovaní hotela nastávajú s okamžitou platnosťou od 1.3.2020.

Ak by ste mali akékoľvek ďalšie otázky, ktoré sme v našom článku nezodpovedali, pokojne sa obráťte na naše rezervačné oddelenie:

Tel.: +421 33 2633 307, rezervacie@hzch.sk

Ďalšie aktuality