ZIMNÁ TEAMBUILDINGOVÁ PONUKA

Zimná teambuildingová ponuka

Využite ponuku na zimné teambuildingy v mesiacoch január až marec so špeciálnou 30% zľavou na prenájom priestorov a zvýhodnené ceny ubytovania. Spojte Váš firemný teambuilding s aktivitami v prírode alebo tradičnou zabíjačkou. 

Hotel ponúka nasledovné aktivity:

  • Gastronomické aktivity
    (firemná zabíjačka, varenie gulášu a kapustnice, ochutnávky vín a destilátov a iné…)
  • Športové aktivity 
    (lyžovačka, sánkovačka, stavanie snehuliakov a mnohé iné zábavné disciplíny…)
  • Wellness aktivity
    (rozľahlé Wellness a spa centrum, Fitnes centrum, bazén, vírivka, 4 druhy sáun, tepidárium, Kneippov kúpeľ, sezónna ponuka masáží a procedúr)
  • Zábavný program
    (DJ alebo neformálna zábava s ľudovou hudbou)
  • a mnohé iné…

Zabíjačka

Celodenný teambuilding pri tradičnej slovenskej zabíjačke vo Furmanskej krčme. Každý účastník sa priučí výrobe mäsových dobrôtok a od chladu sa zahreje pri domácej pálenke či tradičnej slovenskej ľudovej hudbe. Okrem skvelých zážitkov si od nás každý účastník odnesie chutnú výslužku v podobe jaterníc, slaninky, klobásky, tlačenky, škvarkov a iných dobrôt… .

Zimná olympiáda

Váš tím budú čakať zimné tradičné aj netradičné disciplínyktoré zabavia, ale aj posilnia tímového ducha a rozhýbu kosti. Tímy sa budú musieť popasovať so stavaním iglu, zjazdom na sánkach, behom v snežniciach a ďalšími podobnými aktivitami.

Zimná Wellness & Spa ponuka

Radi po lyžovačke alebo aktívne strávenom dni v prírode relaxujete v saune, horúcej vírivke alebo pri ďalších wellness procedúrach? Zverte sa do rúk odborníkov a nechajte sa rozmaznávať od hlavy až po päty cielenými ťahmi rúk za uvoľnením tela i mysle. Zatvorte na chvíľu dvere pred celým svetom a doprajte si chvíle len pre seba. Načerpajte silu, energiu a krásu jednou z našich zimných wellness procedúr a masáží.

TELO

Hrejivý pomarančovo-škoricový zábal celého tela 45min./50€/os.

TVÁR

Zimná regenerácia tváre s prírodným mandľovým olejom 30min./45€/os.

PÁR

Romantický párový kúpeľ so šálkou chutného punču, cukrový peeling celého tela a pomarančovo-škoricový zábal celého tela 90 min./100€/pár

RUKY

Výživný parafínový zábal rúk s antistresovou masážou šije a hlavy 30 min./35€/os.

Ďalšie sezónne ponuky