NAŠE ÚSPECHY

NAŠE ÚSPECHY

MAREC 2019:  Podľa hodnotenia TREND TOP Reštaurácie a hotely 2019 sa Hotel Zochova chata **** opäť umiestnil v TOP 10 všetkých hotelov celého Slovenska s bodovým skóre 18 bodov z 20. 

Projekt TREND TOP Reštaurácie a hotely má 15-ročnú históriu a ide o jediný koncept na Slovensku, kde hodnotia zároveň stravovacie aj ubytovacie zariadenia po celej krajine nezávislí hodnotitelia. Hodnotiace návštevy sa robia vždy od mája do februára ďalšieho roku formou mystery shoppingu. Vyvrcholia vždy slávnostným vyhlásením výsledkov na konferencii TREND Horeca Manažment, ktorá sa koná vždy v marci. Články z hodnotení uverejňuje celý rok portál www.restauracie.etrend.sk.

Ďalšie úspechy:

MÁJ 2016:  Hotel  získal ocenenie Certifikát výnimočnosti od TripAdvisor®. Už piaty rok toto ocenenie udeľované iba zariadeniam, ktoré majú na webe TripAdvisor dlhodobo skvelé recenzie od cestovateľov. K výberu zariadení, ktoré dostanú Certifikát výnimočnosti, spoločnosť TripAdvisor používa vlastný algoritmus, ktorý zohľadňuje kvalitu, počet a aktuálnosť recenzií a názorov vložených cestovateľmi na web TripAdvisor počas 12 mesiacov a ďalej tiež dobu, po ktorú má podnik zriadený profil a poradie podľa indexu obľúbenosti na webe. Certifikát môžu získať podniky, ktorých celkové hodnotenie s bublinkami na webe TripAdvisor dosahuje aspoň štyri z piatich bubliniek, ktoré majú minimálny stanovený počet recenzií a ktoré majú na webe TripAdvisor zriadený profil po dobu aspoň 12 mesiacov.

Ďakujeme všetkým za doterajšiu priazeň a tešíme sa na Vašu návštevu.

Galéria

Ďalšie aktuality