ZÁBAVA POD HOLÝM NEBOM

Zábava pod holým nebom

Ste zvedaví čo máme nové na hoteli Zochova chata? S radosťou by sme Vám predstavili naše najnovšie športové atrakcie. 

Zábava pod holým nebom

Adventure Golf
Petanque
Šachy

Adventure Golf 

Adventure Golf sa k nám dostal zo Severnej Ameriky, kde je obľúbeným rekreačným aj profesionálnym športom. Je to v podstate normálny golf len na menšom priestore. Adventure Golf sa hrá na umelej golfovej tráve s golfovými palicami určenými na putovanie alebo minigolfovými kladivkami a golfovou loptičkou.

Prečo si Adventure Golf tak rýchlo získava popularitu na celom svete? Máte reálny pocit zo skutočného golfu. Rozvíja sústredenie, trpezlivosť, motoriku, odhad ale tiež podporuje súťaživosť. Zažijete pri ňom napätie, ale aj kopec srandy. Je to perfektná zábava pre celú rodinu alebo kolektív. Ľudia vo svete ho milujú. Zamilujte si ho tiež.

Petanque

Petanque je veľmi jednoduchá hra, ktorej pôvod pochádza z Francúzska. Vy však nemusíte chodiť tak ďaleko, aby ste si túto hru vyskúšali, stačí sa zastaviť u nás na Zochovej chate. Hráči sa rozdelia do 1-3 členných tímov. Jeden z hráčov najprv vyhodí na hraciu plochu malú drevenú guličku. Následne si hráči rozdelia rovnomerne oceľové gule, ktoré postupne hádžu. Princíp je jednoduchý, vyhrá ten, kto má oceľovú guľu najbližšie k drevenej. 

Šach 

Ďalšie sezónne ponuky